Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Miehikkälän ja Virolahden sosiaali- ja terveystoimi toimii isäntäkuntamallilla, Kaakon kaksikkona. Kuntalaisilla on yhteinen palvelujen käyttöalue ja henkilöstön toiminta-alue on Kaakon kaksikko. Kymenlaaksossa valmistellaan vapaaehtoista sote-kuntayhtymää 1.1.2019 lukien.

Etsimme iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa ja yhteistyökykyistä

                           KOTIHOIDON ESIMIESTÄ vakinaiseen virkaan.

Kotihoidon esimies vastaa Kaakon kaksikon kotihoidon, tukipalvelujen ja päiväkeskusten toiminnasta sekä palveluohjauksesta ja asiakaspäätöksistä. Kotihoidossa on tällä hetkellä n. 30 työntekijää Miehikkälän ja Virolahden tiimeissä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuksia työn kehittämiseen. Tehtävä edellyttää joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jolla on riittävä alan tuntemus ja johtamistaito. 

Palkkaus KVTES:n / työn vaativuuden mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

                        Lisätietoja antaa palvelujohtaja Leila Tylli, puh. 040 5122 315.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 2.2.2018 mennessä Miehikkälän sosiaali- ja terveyslautakunnalle, os. Keskustie 4 A, 49700 Miehikkälä.       


                                                       Sosiaali- ja terveyslautakunta                          

 

 

Miehikkälän kunta | Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ, puh. 05 74 901, Fax 05 74 90 219, miehikkala (at) miehikkala.fi

Tietoa sivustosta