Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Lapjärven Juhla & Majoitus ja Saunapirtti

Keskus on viihtyisä kurssi- ja leiripaikka kauniin Syväjärven rannalla.

Monipuoliset koulutus-, retki- ja leiritoimintamahdollisuudet kauniin luonnon ympäröimänä tarjoavat viihtyisän ja rauhallisen ilmapiirin. Keskus tarjoaa myös majoitus- ja juhlapalveluja.

Kurssikeskuksen päärakennuksessa on 40-paikkainen ruoka- ja kokoussali ja majoitustilat 28 hengelle. Keskuksessa on myös keittiö sekä WC- ja peseytymistilat, jotka soveltuvat myös pyörätuolia käyttäville.

Saunapirtti on pyöröhirsinen rakennus, jossa on tilava takkatupa, keittiö, WC-tilat, majoitusparvi 10 hengelle ja erillisellä sisäänkäynnillä varustettu sauna pesu- ja pukeutumistiloineen. Keskuksen rantasauna lämpiää tarvittaessa.

Kurssikeskus tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Alueella on hiekkapohjainen ja loivasti syvenevä uimaranta ja noin 700 m pitkä pururata, joka toimii talvisin valaistuna hiihtolatuna.

Lapjärventie 390, Lapjärvi
vuokraus:
Juhla&Majoitus
Saunapirtti
tiedustelut: ma-pe 17-20 ja la 14-16
Päivi Urpalainen, puh. 040 838 1136


Toimintakeskus Rateva

Rateva on Miehikkälän Kuntoutumis- ja asumispalveluyhdistyksen ylläpitämä toimintakeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluja kaikenikäisille muun muassa allasosaston hyväilevissä poreissa, lihaksia rentouttavissa vesihierontapisteissä ja kuntosalilla.

Yhdistys tarjoaa myös koulutus- ja kokouspalveluja.

Tiedustelut: (05) 7490 401, http://www.rateva.fi/

 

Miehikkälän kunta | Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ, puh. 05 74 901, Fax 05 74 90 219, miehikkala (at) miehikkala.fi

Tietoa sivustosta