Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Varhaiskasvatukseen hakeminen


Varhaiskasvatukseen hakeminen

Uusia hakemuksia päiväkoteihin ja perhepäivähoitoon otetaan vastaan jatkuvasti. Hakemus tulee jättää viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan. Jos varhaiskasvatuksen tarve ei ole ennakoitavissa äkillisen työnsaannin tai koulutuksen aloittamisen takia, tulee hoitopaikkaa hakea viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta.


Esiopetukseen ilmoittautuminen

Kuusivuotiaiden maksutonta esiopetusta järjestetään päiväkotien yhteydessä olevissa esiopetusryhmissä. Esiopetusta annetaan viitenä päivänä viikossa, neljä tuntia päivässä. Esiopetukseen ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin päivähoitoon haetaan. Ilmoittautumisaika on yleensä viikko maalis-huhtikuussa.

 
Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen Miehikkälässä

Toimintaa tarjotaan varhaiskasvatusryhmissä 1-2 luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta erityisopetukseen otetuille tai siirretyille oppilaille, mutta etusija on 1. luokan oppilailla. Toimintaan haetaan erillisellä lomakkeella 31.5 mennessä.


Hakemuslomakkeet ja lisätiedot

Hakemuslomakkeita saa päiväkodeista ja sosiaalitoimistoista.

Lomakkeet


Hakemukset jätetään päiväkotiin tai varhaiskasvatusjohtajalle. Lisätietoja saa päiväkodeista tai varhaiskasvatusjohtajalta, puh. 040 549 3335.

 

Miehikkälän kunta | Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ, puh. 05 74 901, Fax 05 74 90 219, miehikkala (at) miehikkala.fi

Tietoa sivustosta